hit counter script

Wist Template 1 Thoughts You Have As Wist Template Approaches

Uiteindelijk hebben we met wat custom JS een soort van flexibele apathetic loading geschreven, waar wat jij zegt gebeurt maar dan in deze berekening het scherm 50% doorgetrokken (25% bleek toch nog storend, meer dan 50% was gelukkig niet nodig). Dat gecombineerd met een snelle CDN en lossless compressie op alle afbeeldingen, en het goed doorsturen van het juiste formaat afbeelding, zorgde ervoor dat de gebruiker het apathetic loaden vrijwel nooit zag (ook niet op mobiel) en er niet honderden requests gestuurd werden op de homepagina.

Maar wanneer dat te ingewikkeld is zou ik er toch zeker voor pleiten om in ieder geval na het burdened van de pagina zelf een lagere kwaliteit versie van alle afbeeldingen absolute op te halen, zodat je geen lege vakjes krijgt. Zelfs al zijn dat 200-300 requests en kun je geen HTTP2 gebruiken, dan nog zou de gebruiker hier weinig van merken en praat je dan over 1-2MB aan added bandbreedte. Dat is vergelijkbaar met wat veel grote websites nu ook al doen (nu.nl is bijvoorbeeld ongeveer 10MB, tweakers.net is ook al 5.7MB).

Wist Template 1 Thoughts You Have As Wist Template Approaches – wist template
| Encouraged to be able to our website, on this moment I’ll provide you with in relation to keyword. And after this, this can be the first picture:

wist template
 "reverse to b&w" by wist. Pattern Template By: nlotic ..

"reverse to b&w" by wist. Pattern Template By: nlotic .. | wist template